У Смілі відкрили відремонтовану поліклініку при ЦРЛ ім. Софії Бобринської

У Смілі відбудовують Центральну районну лікарню ім. Софії Бобринської. Як інформують у Черкаській ОДА, 12 липня тут відкрили відремонтоване поліклінічне відділення. Крім того, провели утеплення будівлі та заміну вікон. На цьому ремонтні роботи тут не завершаться, наголошує заступник очільника області Ярослав Березань.

Ремонтують найстарішу лікарню району коштом Держфонду регіонального розвитку. Свою частку співфінансування надають і з місцевого бюджету. Активно підтримує відбудову ЦРЛ народний депутат України Сергій Рудик.
У Смілі відкрили відремонтовану поліклініку при ЦРЛ ім. Софії Бобринської

Нині в лікарні реалізували два проекти ДФРР. Торік на їх втілення спрямували 5,5 млн грн Держфонду регіонрозвитку. Крім того, використали виділені минулоріч 1,8 млн грн на соціально-економічний розвиток.

Попереду виконання ще двох проектів, каже посадовець. Зокрема, з реконструкції мережі опалення п’ятиповерхової будівлі лікарні та реконструкції приймального відділення на приймально-діагностичне. На це з Держфонду спрямують 3 млн грн.

– Завдяки коштам Державного фонду регіонального розвитку зараз маємо нагоду провести якісний комплексний ремонт Смілянської ЦРЛ, – говорить Ярослав Березань. – Йдеться, передовсім, про нову якість надання медичних послуг, комфортність перебування. Втім не забуваємо про вимоги сьогодення до бюджетних установ: енергоефективність та енергоощадність. Тож дбаємо і про це. Аби Смілянська ЦРЛ нічим не поступалася обласним чи навіть столичним медичним закладам.

Відзначимо, Смілянську ЦРЛ відвідують не тільки жителі Смілянського району, а й жителі Кам’янщини, села Білозір’я, Черкаського району, міські жителі. Всього поліклініку у середньому відвідують близько 200 тисяч пацієнтів. Водночас, цьогоріч ЦРЛ ім. Софії Бобринської акредитували за першою категорією обласним управлінням охорони здоров’я.
13.07.2018 08:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter