Суд у справі черкаського хірурга, через якого у двох дівчат відпали вуха, знову відклали

Суд у справі черкаського хірурга, через якого у двох дівчат відпали вуха, знову відклалиУ Черкасах вдруге перенесли слухання кримінальної справи стосовно хірурга, який 8 років тому провів невдалу пластичну операцію на вухах двом пацієнткам, йдеться в сюжеті ТСН.
Після операції двом пацієнткам зробили укол знеболювального і вуха відпали. Кримінальну справу повторно порушили аж через вісім років. Попереднє засідання суду перенесли на прохання лікаря, бо він не мав адвоката. На засіданні адвокат обвинуваченого попросив часу для вивчення справи. Наступне засідання відбудеться 22 листопада.
"Як виявляється, в Дідуха адвокат з'явився тільки сьогодні. Він не знав до цього часу, що йому потрібен адвокат , що йому потрібно ознайомитися з трьома томами нашої справи", - обурена потерпіла Тетяна Оржеховська.
Раніше ЗМІ повідомляли, що у Черкасах дві дівчини після пластичної операції залишилися без вух. Операцію робили в державній лікарні, щоправда - за приватною домовленістю з лікарем. Лікар не завів на дівчат медкарток і не призначив жодного аналізу. Коли після операції лікар зняв із дівчат бинти - їхні вуха просто відпали.
Більше читайте тут: http://tsn.ua/ukrayina/sud-u-spravi-hirurga-cherez-yakogo-u-dvoh-divchat-vidpali-vuha-znovu-vidklali.html
31.10.2012 15:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter