"Від серця до серця": 18 черкаських учнів закінчили навчання у "Школі волонтерів"

Як інформує прес-служба ЧБО ЛЖВ «Від серця до серця», сьогодні навчання у "Школі волонтерів", що діяла на базі ЧБО ЛЖВ "Від серця до серця", добігло до кінця. Учні склали підсумкові тести та отримали сертифікати. Тепер дипломованих волонтерів у місті стало на 18 осіб більше. Нині вони волонтеритимуть у різних благодійних організаціях Черкас.
"Від серця до серця": 18 черкаських учнів закінчили навчання у "Школі волонтерів"

Протягом навчання майбутніми волонтерам розповідали про ВІЛ/СНІД, хто такі волонтери, навіщо потрібно волонтерство та як працювати у команді на хороший результат. Навчання відбувалось безкоштовно і складалося із блоків за напрямками роботи: зі споживачами наркотиків, протидії торгівлі людьми, Центру реінтеграції тощо.

Приємно отримувати позитивні відгуки за свою роботу від волонтерів, а після завершення навчання ми побачили, що така ініціатива потрібна та важлива, - розповідає фахівець ЧБО ЛЖВ "Від серця до серця". - Тому, однозначно, восени ми розпочнемо новий набір у "Школу волонтерів", щоб якомога більше людей зрозуміли актуальність соціальної роботи.
15.06.2017 15:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter