Як і напророчила Майборода, Черкаська міська рада виділила гроші з бюджету Черкас на лікування хворих у "Фрезеніусі"

Як і напророчила Майборода, Черкаська міська рада виділила гроші з бюджету Черкас на лікування хворих у "Фрезеніусі"Лікування хворих черкасців із хронічною нирковою недостатністю у центрі гемодіалізу «Фрезеніус» на 2012 рік оплатила Черкаська міська рада. Рішення про виділення 3 мільйонів 367 тисяч гривень на амбулаторну допомогу прийняли депутати на сьогоднішній сесії, повідомляють у Черкаському МВК.
Кошти були взяті із фонду заробітної плати працівників виконавчого комітету.
За словами директора департаменту охорони здоров’я Черкаської міської ради Олега Стадника, у «Фрезеніусі» життєво необхідну допомогу отримують 26 жителів міста. На оплату їх амбулаторного лікування і були виділені кошти. А ті 28 черкасців, котрі потребують комплексного лікування в Черкаській обласній лікарні, лікуватимуться за кошти обласного бюджету.
Крім того, за пропозицією голови депутатської групи Партії Вільних Демократів Олега Ліходькіна, у мерії на наступний рік розроблять бюджетну програму, за якою б місто самостійно визначало вартість та місце лікування його жителів. Таким чином міськрада самостійно визначатиме замовника коштів і на торгах купуватиме послугу за найменшу ціну.
Як ми вже повідомляли, нещодавно депутат облради Любов Майборода заявила, що
керівники області «нагинають» міські та районні ради, щоб вони профінансували лікування «своїх» хворих. За словами Майбороди, на сесії Черкаської міської ради депутати будуть голосувати за виділення 3 млн. 100 тис. грн. на процедуру гемодіалізу для хворих з обласного центру.
- Вважаю, що 1-й заступник голови Черкаської ОДА Рябцев та керівник ГУОЗ та МК Брожик, які не заклали на гемодіаліз гроші в бюджет області, мають бути звільнені з посади за профнепридатність, - вважає Майборода.


Від Провінції: Майборода помилилась на 267 тисяч гривень…
03.05.2012 14:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
15:14 03.05.2012 JILLY:
Брожик з Рябцевим думали, що німці довічно безкоштовно будуть лікувати хворих, поки ті "освоюють андріівські дачі" Запам`ятайте звернення першого заступника губернатора Рябцева до Фрезеніуса:"Лікування наших хворих - ваш комерційний ризик". Логіка донецьких зеків.