Тулуб хоче стати іміджмейкером Кобзаря в усьому світі, але особливо в Канаді, Австралії та Японії

Тулуб хоче стати іміджмейкером Кобзаря в усьому світі, але особливо в Канаді, Австралії та ЯпоніїСудячи з учорашніх заяв голови Черкаської ОДА Тулуба, він, нарешті, начитався детективами Абдуллаєва й занурився в фундаментальну працю Олеся Бузини «Вурдалак Тарас Шевченко».

Виїзне засідання колегії Черкаської обласної державної адміністрації відбулося сьогодні у Звенигородці. Провів його голова облдержадміністрації, Герой України Сергій Тулуб.
Як інформують у прес-службі Черкаської ОДА, одним із питань порядку денного була підготовка до Шевченківських днів на Черкащині.
Минулого тижня, щоб належно підготуватися до відзначення цих дат, в обласній державній адміністрації вже відбулася нарада з участю голів райдержадміністрацій і районних рад, а також нарада з участю Міністра культури України Михайла Кулиняка в м. Каневі, на якій і було вирішено провести наступне засідання на батьківщині Кобзаря.
«Зараз для нас важливе завдання – поліпшити імідж Кобзаря, а також нагадати про нього і в Україні, і в усьому світі, зокрема в Канаді, Австралії, Японії та інших країнах», – наголосив Сергій Борисович.

Про підготовку до Шевченківських днів на Черкащині, зокрема на Звенигородщині, учасників засідання поінформували голова Звенигородської райдержадміністрації Микола Чередник і начальник управління культури облдержадміністрації Василь Марштупа.
Василь Васильович, зокрема, зазначив, що сьогодні в області розроблено детальний план відзначення знаменних дат у 2012 – 2014 роках. Цей документ підготовлено на розпорядження Кабінету Міністрів України "Про затвердження плану заходів з підготовки та відзначення 200-річчя від дня народження Т. Г. Шевченка та 150-річчя від дня його перепоховання".
Головні заходи заплановано провести безпосередньо на місцях, пов’язаних із народженням і місцем поховання Тараса Шевченка – у Шевченківському національному заповіднику й національному заповіднику «Батьківщина Тараса Шевченка».

Від Провінції: хто з оточення Тулуба стане іміджмейкером Кобзаря в Канаді, хто – в Австралії, а хто – в Японії? Може й програму з поліпшення іміджу Шевченко збацати й бюджетне фінансування під неї вибити?
15.02.2012 11:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
13:05 16.02.2012 Pupsik-210:
Я думаю если представителям провинции предложат командировочку в Канаду, то полетят аж "гай загуде"и после этого перестанут язвить по поводу нормальных дел. Вам что лучше бы вообще не отмечать 200тие?Или просто лишь бы что писать? Люди работают, а вы головы морочите.
Что правда матушка не нравиться, и комментарии принимаете только те,что вам угоны.