18 березня в Черкасах відбудеться концерт гурту "Один в каное"

Гурт «Один в каное» презентує свій новий альбом у Черкасах. Концерт відбудеться 18 березня в Міському будинку культури.

Після надзвичайно теплого виступу на арт-фестивалі «Гайда» учасники гурту вже не дочекаються повернення до чудової черкаської аудиторії:

- Любимо ваше місто, тому повернемось до вас знову 18-го березня з новими піснями та новим звучанням!
18 березня в Черкасах відбудеться концерт гурту "Один в каное"

Придбати квитки на концерт можна онлайн за посиланням: cherkassy.internet-bilet.ua/Odin-v-kanoe або ж в центральній касі міста в Будинку торгівлі.

Нестандартна історія гурту демонструє, як музика, що відмовилась від атрибутів та стереотипів відчизняного музичного бачення, знаходить свого слухача та збирає повні зали прихильників.

Гурт «Один в каное» утворився у 2010-му році у Львові, тоді ж музиканти зіграли свій перший сольний концерт, після чого почали активно гастролювати, знані як гурт без жодних студійних записів. Гурт побував з сольними концертами у більшості великих міст України, виступав у Чехії, Франції, Англії, Білорусі, Росії, Молдові, Польщі, взяв участь у багатьох фестивалях. Сучасний склад колективу творять вокалістка Ірина Швайдак, гітарист Устим Похмурський та сесійний барабанщик Ігор Дзіковський.

У 2016-му році Один в каное випустив деб'ютний альбом, який вмістив в себе творчий доробок музикантів за шість років існування.
Зараз гурт готує новий повноформатний альбом, вихід якого запланований на початок 2018-го року.
16.03.2018 09:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter