"Жадан і Собаки" дали концерт у Черкасах

Сергій Жадан із гуртом «Жадан і Собаки» дали концерт у Черкасах. Цим концертом команда "Гайда" поставили завершальну крапку в фестивально-концертному сезоні 2017 року.
"Жадан і Собаки" дали концерт у Черкасах

У двогодинну програму увійшли кращі пісні - від моменту створення гурту й до крайніх треків. Суботній вечір зібрав у собі все краще, що лише може трапитись на рок-концертах. Від слему, текстів напам’ять, скандувань назв улюблених пісень, до танців із фронтменом посеред публіки, кількох пісень на біс й невимовної вдячності гурту до фанів. Можна з упевненістю сказати, що приїзду «Жадана і Собак» до Черкас варто було чекати всі ці десять років - відрок-н-ролили на славу!

Організатори поділились власними враженнями:

- Цей концерт по праву можна назвати кращим, із тих, за які ми коли-небудь брались. Більше того – один із найліпших, на яких доводилось бувати. Чудовим було все – від інтро до останніх акордів. Музикантів приємно здивувала публіка, вони й не очікували на таку віддачу…
"Жадан і Собаки" дали концерт у Черкасах

Гостинність черкащан неабияк потішила учасників гурту, тому можна із впевненістю сказати – команада «Гайда» привезла їх до Черкас не востаннє. Наше місто було передостаннім у турі й залишило приємні враження на завершальному етапі. Попереду на гурт чекає мінімальний відпочинок і виступи за кордоном.
19.12.2017 15:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter