У Черкасах пройшов концерт гурту «5 Vymir»

У Черкасах відбувся концерт гурту «5 Vymir».

Черкащани мали змогу насолодитись повним музичним сетом від одного з кращих інді-рок гуртів країни. На кілька годин зала нічного клубу перетворилась на справжній фестивальний майданчик, а публіка і виконавці взаємодіяли максимально щиро й самовіддано. Це був перший сольний виступ 5 Vymir’у в Черкасах й другий загалом, після ГайдаFest’у. Костянтин Почтар поділився із слухачами:
У Черкасах пройшов концерт гурту «5 Vymir»

- Коли ми починали грати, спілкувались із багатьма музикантами з вашого міста, які щоразу повторювали щось на кшталт «в Черкасах взагалі нічого нема». Всі десять років свого існування ми думали, що тут справді немає чого ловити, поки доля тісно не пов’язала нас з вашою землею: спершу концерт в Каневі на місцевому фестивалі, потім чудовий виступ на ГайдаFest цього літа і зрештою перший сольний концерт, на який всі ви і ми так чекали. Приємно здивовані і хочемо сказати, що в Черкасах є все: публіка, організатори, віддача, й відчуття того, що тебе тут слухають і цінують.

Заслужено, іншого враження у виконавців й не могло лишитись, доказ тому – пісні напам’ять і шалений відрив, який заполонив весь танцпол. Користуючись часом між піснями, хлопці з 5 Vymir не втомлювались повторювати слова вдячності й торкались своїми промовами кожного. Свідчення тому – відгук Максима:
У Черкасах пройшов концерт гурту «5 Vymir»

- Після концерту з’явилось сильне бажання не стояти на місці. Хочеться щось робити, створювати і втілювати! Неймовірний заряд натхненням, дуже круто.

«Нові імена» прийшлись Черкасам до душі. Після виконаних на одному подиху пісень, хлопців ще довго не відпускали – виступ на біс й довга автограф-сесія.


25.09.2017 09:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter