"Черкаська смакота" припала до душі городянам

"Черкаська смакота" припала до душі городянамДві тонни кукурудзи, п'ять тон кавунів, а ще близько 500 літрів кулішу та чіпсів з 300 тон картоплі з'їли на День Незалежності України в Черкасах.

Крім того, у рамках міського фестивалю "Черкаська смакота" провідні ресторани та кафе міста пригощали усіх охочих вишуканими українськими стравами. Також кулінари проводили показові майстеркласи, демонструючи громаді приготування різноманітних наїдків прямо в Долині Троянд.

Посмакувати можна було домашньою ковбаскою, варениками, голубцями, смаженим поросям, шашликами, стравами з м'яса, риби тощо.
Голодним не залишився ніхто, стверджують у черкаській міській раді.
27.08.2012 09:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter