В Умані затримали підозрюваного у вбивстві жінки, яку знайшли на території "Софіївки"

Як ми вже повідомляли, вихідними на території дендропарку «Софіївка» в Умані було знайдено оголене тіло жінки. За інформацією СЗГ УМВС в Черкаській області, одна доба знадобилося правоохоронцям, щоб знайти зловмисника, який підозрюється у скоєнні вбивства. Наразі його затримано, чоловікові загрожує позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
До чергової частини Уманського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що поблизу дендропарку «Софіївка» місцеві жителі виявили труп жінки з явними ознаками насильницької смерті. На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група та керівництво міськвідділу. У кущах поблизу парку знаходилось бездиханне тіло 45-річної місцевої жительки, яка, за словами експертів, померла від чисельних тілесних ушкоджень.
Доки на місці події працювали експерти-криміналісти, оперативні працівники розпочали пошуки особи, яка причетна до смерті жінки. Під час спілкування з місцевими жителями міліціонери з'ясували, що напередодні трагедії потерпілу бачили в компанії місцевого жителя. Обоє вони були в нетверезому стані та йшли в бік дендропарку.
У поле зору правоохоронців потрапив 28 - річний місцевий житель, який раніше вже був судимий за скоєння тяжких злочинів. Він став головним підозрюваним. Результати санкціонованого обшуку повністю підтвердили причетність затриманого до скоєння вбивства – серед речей потерпілого працівники міліції виявили телефон загиблої та одяг зі слідами бурого кольору схожими на кров. Речові докази були вилучені, а молодика затримано та доставлено до міськвідділу міліції.
Маючи достатньо підстав вважати чоловіка причетним до загибелі жінки, слідчим було оголошено йому про підозру за ч.1.ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та подано клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. На даний час 28 річний чоловік арештований, триває досудове розслідування.
16.10.2013 13:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter