У Золотоноші закрили підпільний цех з виробнитва горілки

У Золотоноші закрили підпільний цех з виробнитва горілки Оперативники Міндоходів «накрили» шостий з початку року підпільний цех по незаконному виготовленню алкогольного фальсифікату. Про це повідомив начальник Головного оперативного відділу ДПІ у м. Черкасах підполковник податкової міліції Тарас Білокінь. За його словами, підпільний цех по виробництву горілки організував мешканець міста Золотоноша у власному непримітному домоволодінні. Процес виробництва зводився до банального змішування спирту з водою за допомогою нехитрого приладдя, а отримана суміш розливалася у пластикові пляшки. В подальшому «хімік-підприємець» продавав виготовлені напої жителям Золотоноші за помірними цінами.
У ході проведення обшуку вилучено як речовий доказ незаконно виготовленої продукції та обладнання для її виготовлення на суму близько 10 тис.грн., а долю колишнього господаря вказаного майна вирішить слідство та суд.
По даному факту слідчим управлінням ГУ Міндоходів у Черкаській області розпочато кримінальне провадження по ч. 3 ст. 204 КК України.
06.09.2013 13:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter