Чигиринський хабарник пішов на згоду зі слідством та відбувся 5-річним переляком із 3-річним випробувальним терміном

Чигиринський хабарник пішов на згоду зі слідством та відбувся 5-річним переляком із 3-річним випробувальним терміном Прокуратурою області підтримано державне обвинувачення у суді по кримінальному провадженню стосовно головного спеціаліста відділу сільськогосподарської інспекції у Чигиринському районі.
За інформацією прес-служби прокуратури Черкаської області, рішенням Чигиринського районного суду затверджено угоду про визнання винуватості між прокурором та обвинуваченим.
Згідно угоди, під час досудового розслідування сторони кримінального провадження дійшли згоди щодо формування підозри, всіх істотних обставин та правової кваліфікації дій посадовця за ч. 4 ст. 368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою).
Установлено, що вказана особа вимагала та отримала у громадянина неправомірну вигоду у розмірі 7 000 грн. за видачу посвідчення водія без проходження відповідного навчання та складання кваліфікаційних іспитів.
У судовому засіданні обвинувачений у повному обсязі визнав свою винуватість у вчиненні кримінального правопорушення.
Суд затвердив угоду та призначив обвинуваченому міру покарання у вигляді 5 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади уповноважені на виконання функцій держави на 2 роки, звільнивши його від відбування основного покарання з випробуванням терміном на 3 роки.
15.07.2013 12:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter