Міндоходи: Черкаська компанія не сплатила 3,5 млн. грн. податків

Міндоходи: Черкаська компанія не сплатила 3,5 млн. грн. податків Нещодавно співробітники оперативного управління Головного управління Міндоходів у Черкаській області встановили факт кримінального правопорушення щодо ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах посадовими особами черкаської компанії, що спеціалізується на транспортно-експедиційному обслуговуванні.
Як виявилось, впродовж 2011 – 2012 р.р. посадовці компанії відображали у податковому обліку операції з придбання товарів (робіт, послуг) від фіктивних суб’єктів господарювання, які не мали необхідних матеріально-технічних, трудових та інших передумов для виконання предмету договору.
У результаті з вини посадових осіб логістичної компанії до бюджету держави не сплачено податків на понад 3 мільйони 500 тисяч гривень.
За даним фактом співробітниками слідчого управління фінансових розслідувань розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах).
Триває досудове розслідування.
10.07.2013 10:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter