Смілянському міліціонеру, який вбив перехожого, загрожує до 8 років ув`язнення

Смілянською міжрайонною прокуратурою завершено досудове розслідування та направлено до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні стосовно колишнього працівника Смілянського міськвідділу УМВС України в Черкаській області.
Вказана особа підозрюється у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого).
Нагадаємо, що 20 квітня 2013 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння та керуючи власним автомобілем, міліціонер скоїв наїзд на пішохода, в результаті чого останній від отриманих травм загинув на місті.
Підозрюваному обрано запобіжний захід – тримання під вартою.
Наразі обвинувальний акт розглядається у Смілянському міськрайонному суді, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді від 3 до 8 років позбавлення волі.
Як нагадуцють у прес-службі прокуратури Черкаської області, відразу після вказаної події начальником УМВС України в Черкаській області зазначеного міліціонера звільнено з займаної посади за порушення вимог положення про проходження служби працівниками органів внутрішніх справ України.
30.05.2013 12:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter