ДПІ: черкаський перевізник ухилився від сплати 2,7 млн. грн. податків

ДПІ: черкаський перевізник ухилився від сплати 2,7 млн. грн. податківЯк інформують у ДПІ в м. Черкаси, співробітники Головного відділу податкової міліції ДПІ у м. Черкасах викрили посадових осіб одного з місцевих товариств, які умисно ухилилися від сплати податків.
Так, під час дослідчої перевірки встановлено, що службові особи товариства протягом 2011 – 2012 років відображали у податковому обліку операції з придбання товарів (робіт, послуг) від фіктивних СГД, які входили до складу «конвертаційного центру», та надавили послуги по конвертації грошових коштів з метою мінімізування своїх податкових зобов’язань.
Використовуючи злочинну схему, перевізник ухилився від сплати податків на суму близько 2,7 млн.грн.
Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України співробітниками слідчого управління ДПС у Черкаській області дані матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення по ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах). На даний час проводиться досудове розслідування.
26.02.2013 09:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter