ДПІ: Директор черкаського ТОВ не сплатив у бюджет 6 млн. 700 тис. грн. податків

ДПІ: Директор черкаського ТОВ не сплатив у бюджет 6 млн. 700 тис. грн. податківСпівробітники податкової міліції виявили факт ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах на понад 6 мільйонів 700 тисяч гривень. Як повідомляють у ДПІ в м. Черкаси, злочинцем виявився директор одного із підприємств з обмеженою відповідальністю Черкащини, що спеціалізується на оптовій торгівлі тканинами.
Так, підприємець у 2008 – 2010 р.р. під час митного оформлення товарів текстильного виробництва занижував їх митну вартість з метою ухилення від сплати ввізного мита та податку на додану вартість. Під час продажу товарів в Україні не відображав інформацію про справжню вартість тканин в податковому та бухгалтерському обліках підприємства, ухиляючись таким чином від сплати податків.
Відповідно до Кримінального процесуального кодексу України співробітниками слідчого управління ДПС у Черкаській області вказані матеріали перевірки внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за попередньою кваліфікацією кримінального правопорушення за ч.3 ст.212 КК України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах).
Проводиться досудове розслідування.
30.01.2013 11:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter