Родинне застілля в Байбузах закінчилося п`яними розборками і вбивством

Родинне застілля в Байбузах закінчилося п`яними розборками і вбивством До чергової частини Черкаського райвідділу міліції з лікарні села Мошни надійшло повідомлення, що в приймальне відділення каретою швидкої допомоги був доставлений житель села Байбузи з ножовими пораненнями. Як розповідають у СЗГ УМВС області, за місцем проживання потерпілого на правоохоронців очікував чоловік, який і викликав «швидку». Побачене працівниками міліції в будинку свідчило, що нещодавно тут відбувалося гамірне застілля: пляшки з-під горілки та недопалки були розкидані по будинку.До роботи долучилися експерти-криміналісти, які зібрали та вилучили докази з місця скоєння злочину.Чоловік розповів, що він, його товариш та господар будинку випивали. Товариш був засмучений та жалівся на свого брата, який над ним знущається. Господар будинку вирішив допомогти гостеві та сказав, що може переговорити з його братом з приводу такої поведінки і сказав, щоб той його покликав. Останній пішов додому та переказав братові, що на нього чекають. Коли брат-кривдник прийшов до хати, господар запросив його до столу, застілля продовжилось. Горілка закінчилась, чоловік пішов за пляшкою, а коли повернувся, то побачив пораненого господаря, а гостя в будинку вже не було. Забувши про пляшку, переляканий чоловік зразу ж протверезів і викликав міліцію і «швидку».За місцем проживання брата-кривдника негайно виїхали оперативники. Коли працівники міліції зайшли до будинку, то перед ними постала ще одна жахлива картина злочину. На підлозі лежало тіло замордованого чоловіка, який щойно жалівся своїм товаришам на брата.Проведеними оперативно-розшуковими заходами співробітники міліції затримали підозрюваного та доставили до Черкаського райвідділу для дачі свідчень.
Затриманий 56-річний чоловік пояснив правоохоронцям, що у нього насправді іноді виникали конфлікти з братом. А коли останній повідомив, що з ним хоче поговорити односелець, то це його вкрай обурило, адже це були їх родинні справи. Чоловік прихопив з собою ножа і пішов з’ясовувати стосунки до будинку односельця, де і, скориставшись моментом коли лишився з господарем будинку сам на сам, скоїв на нього напад. Коли він повернувся додому, то розправився з братом, щоб той не жалівся на нього чужим людям. Не тямлячи себе від люті, чоловік завдав декілька ударів братові ножем. Жертва вже була на підлозі, коли нелюд схопив до рук ще і сокиру.
Наразі відносно чоловіка розпочато кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України(умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
27.12.2012 18:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter