У Черкасах судитимуть колишнього працівника поліції, з вини якого в ДТП травмувалися люди

За результатами досудового розслідування прокуратурою Черкаської області повідомлено про підозру колишньому старшому оперуповноваженому сектору кримінальної поліції Черкаського районного відділення поліції Черкаського відділу поліції ГУНП в Черкаській області, який 08.02.2018, близько 21 год. 45 хв., керуючи автомобілем «Шкода Октавія», на дамбі, в районі с. Благодатне Золотоніського району, в порушення вимог Правил дорожнього руху України не впорався з керуванням і здійснив зіткнення з автомобілем «Міцубісі Лансер», спричинивши потерпілим середньої тяжкості та тяжкі тілесні ушкодження.

Дії колишнього правоохоронця кваліфіковано за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснюється СВ УСБУ в Черкаській області.

За вчинене особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.
18.02.2019 17:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter