Вінничанку судитимуть за крадіжку грошей та золота в Монастирищенському районі

Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, зареєстрованому за фактом таємного викрадення чужого майна.

В ході досудового розслідування встановлено, що мешканка одного з населених пунктів Вінницької області, перебуваючи в Монастирищенському районі, під приводом закупівлі товарів домашнього вжитку в місцевих жителів, 14 грудня 2018 року, скориставшись тимчасовою відсутністю власників домоволодіння, незаконно проникла до приватного будинку, звідки вчинила крадіжку 40 тис. грн. та золотих виробів, вартістю згідно висновків судової товарознавчої експертизи 14,3 тис. грн., а всього заподіяла матеріальну шкоду потерпілому на загальну суму понад 54 тис. грн.

15 лютого 2019 року Монастирищенським відділом Уманської місцевої прокуратури за вказаним фактом жінці повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України.

В ході досудового розслідування заподіяну матеріальну шкоду підозрюваною особою відшкодовано повністю.

На даний час вживаються передбачені законом заходи щодо своєчасного завершення досудового розслідування у кримінальному провадженні та скерування обвинувального акту на розгляд суду.
18.02.2019 13:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter