У Золотоноші судитимуть чоловіка за побиття жінки та опір працівнику поліції

Золотоніською місцевою прокуратурою здійснювалось процесуальне керівництво досудовим розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення грубого порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалось особливою зухвалістю, пов’язаного з опором представникові влади, який виконує обов’язки з охорони громадського порядку.

Досудовим розслідування встановлено, що чоловік в грудні 2018 року, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, знаходячись в приміщенні кафе-бару в м. Золотоноша, Черкаської області завдав жінці обома ногами декілька ударів в область грудної клітки, в область обличчя та в область лівої гомілки, після чого вчинив опір представникові влади, який виконував обов’язки з охорони громадського порядку, а саме поліцейському взводу реагування Смілянського міжрайонного відділення Управління поліції охорони в Черкаській області.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено, обвинувальний акт направлено до суду для розгляду по суті.

Довідково: санкція ч. 3 ст. 296 КК України передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 2 до 5 років.
12.02.2019 17:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter