Канівський суд за побиття та згвалтування дівчини засудив киянина до...2 років позбавлення волі

Як інформують у Золотоніській місцевій прокуратурі, Канівським міскрайонним судом засуджено до позбавлення волі 46-річного жителя Київської області за зґвалтування дівчини.

В судовому засіданні встановлено, що 23 грудня 2017 року ґвалтівник під’їхав на власному автомобілі до потерпілої, яка перебувала на автобусній зупинці та запропонував її підвезти до одного із сіл Канівського району Черкаської області мотивуючи тим, що він рухається в тому напрямку. В подальшому він зупинив автомобіль і застосовуючи фізичне насильство до потерпілої, а саме розіклав переднє пасажирське сидінням автомобіля та таким чином затиснув потерпілу, яка в цей час перебувала на задньому пасажирському сидінні, обмеживши можливість її руху і здійснення опору. Потім переліз на заднє сидіння автомобіля та з метою подолання опору потерпілої, яка пручалася і бризнула в обличчя з аерозольного балончика, завдав удар кулаком руки в ліву скроневу ділянку голови, остаточно подолавши опір потерпілої, задовольнив з нею свою статеву пристрасть неприродним способом.

Таким чином, чоловік обвинувачувався у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 153 КК України (задоволення статевої пристрасті неприродним шляхом).

Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив ґвалтівника до двох років позбавлення волі.

У зв’язку з тим, що прокуратура не згодна з вказаним рішенням та призначеною мірою покарання вирок у справі прокурором буде оскаржено в апеляційному порядку.
22.01.2019 08:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter