Прокуратура Черкащини: розпусника малолітньої дівчинки засуджено до 5 років позбавлення волі

Прокуратура Черкащини: розпусника малолітньої дівчинки засуджено до 5 років позбавлення воліПрокуратурою Черкаської області підтримано державне обвинувачення в суді по кримінальній справі, порушеній стосовно жителя міста Черкаси, за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 156 КК України (розбещення неповнолітніх).
Досудовим слідством встановлено, що злочинець у липні 2011 року за місцем свого проживання вчинив умисні розпусні дії щодо малолітньої доньки своєї співмешканки.
Вироком Придніпровського районного суду міста Черкаси вказану особу засуджено до 5 років позбавлення волі та на підставі ст. 75 КК України звільнено від відбування покарання з випробуванням на 3 роки.
Не погоджуючись з думкою суду щодо м’якості покарання, державний обвинувач оскаржив вказане рішення в апеляційному порядку.
За результатами розгляду кримінальної справи Апеляційним судом Черкаської області позицію прокурора щодо міри покарання підсудному задоволено в повному обсязі та призначено покарання злочинцю у вигляді 5 років позбавлення волі.
Про це повідомили в прес-службі прокуратури Черкаської області.
23.11.2012 11:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter