У Черкасах 18-річного юнака засудили до 4 років позбавлення волі за серію крадіжок

Черкаською місцевою прокуратурою підтримано належне публічне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно молодого хлопця, який обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством небезпечним для здоров’я особи, яка зазнала нападу) та (таємне викрадення чужого майна (крадіжки), вчинені повторно Кримінального кодексу України.

Встановлено, що 18– річний хлопець, немісцевий житель, раніше судимий за злочин проти власності, з метою власної наживи, з корисливих мотивів вчинив напад на потерпілого, заподіявши при цьому легкі тілесні ушкодження, що спричинили короткочасний розлад здоров’я та заволодів його майном на загальну суму 5696 грн. Він же повторно вчинив 2 крадіжки мобільних телефонів, при цьому перебуваючи в розважальних закладах м. Черкаси.

Вироком Соснівського районного суду м. Черкаси хлопця визнано винним за ч. 2 ст. 185, ч. 1 ст.187 Кримінального кодексу України та призначено покарання у вигляді 4 років 2 дні позбавлення волі.

На цей час вирок не набрав законної сили та вивчається Черкаською місцевою прокуратурою на предмет законності.
28.12.2018 16:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter