У Черкасах чоловік просто неба побив до смерті випадкового знайомого, з яким посварився в розважальному закладі

До чергової частини Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що біля сміттєвих баків в одному із районів міста знайдено чоловіка без тями. Як інформують у ГУНП у Черкаській області, за викликом виїхали слідчо-оперативна група та медики.

На місці події правоохоронці встановили його особу. Ним виявився 37-річний місцевий житель. Чоловіка було доставлено до лікарні, де він помер від отриманих тілесних ушкоджень.

Проведеними оперативно-пошуковими заходами було встановлено особу, причетну до вчинення даного кримінального правопорушення. Ним виявився місцевий житель. Чоловіка затримали та доставили до поліції для дачі показів, де він пояснив, що в одному із розважальних закладів він поконфліктував з потерпілим. Потім, цього ж вечора зустрів його на одній із вулиць міста, побив кулаками та ногами. Від нанесених ударів чоловік впав на землю. Нападник його відтягнув з тротуару до сміттєвих баків, залишив біля них та пішов у справах.

Наразі Черкаським відділом поліції зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 2 статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
21.12.2018 15:55
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter