Прокуратура: справу проти в.о. начальника інспекції з питань захисту прав споживачів передано до суду

Прокуратура: справу проти в.о. начальника інспекції з питань захисту прав споживачів передано до суду Прокуратурою Черкаської області затверджено обвинувальний висновок та направлено до суду кримінальну справу стосовно виконувача обов’язків начальника інспекції з питань захисту прав споживачів в області, за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України (одержання хабара службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище, за попередньою змовою групою осіб, поєднане з вимаганням хабара).
Як повідомлялось раніше, вищевказана службова особа з початку серпня по 16 серпня 2012 року вимагала від потерпілого хабар за не притягнення службових осіб приватного підприємства до відповідальності за порушення ними вимог чинного законодавства.
16 серпня 2012 року представник вказаного підприємства на вимогу посадовця, здійснив перерахування грошових коштів у сумі 70 тис. грн. на його особистий рахунок.
Відносно обвинуваченого обрано запобіжний захід у вигляді застави в сумі 20 тис. грн.
За інформацією прес-служби прокуратури Черкаської області, справа розглядається Соснівським районним судом міста Черкаси, злочинцю загрожує покарання від 8 до 12 років позбавлення волі.
19.11.2012 11:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter