Водія вантажіки ДАФ, з вини якого в Жашківському районі потрапив у ДТП автобус з дітьми, затримано, - прокуратура

Водія вантажіки ДАФ, з вини якого в Жашківському районі потрапив у ДТП автобус з дітьми, затримано, - прокуратура Як інформує прокуратура міста Умані, Жашківським відділом Уманської місцевої прокуратури здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні по факту дорожньо-транспортної пригоди, що сталася 20 жовтня на 159 кілометрі автодороги Київ-Одеса на території Жашківського району між мікроавтобусом Мерседес Спринтер та вантажним автомобілем ДАФ.

На момент зіткнення в салоні мікроавтобуса знаходилась група школярів із Київської області, які поверталися додому з екскурсії. В результаті дорожньо-транспортної пригоди водій Мерседес Спринтер та дві неповнолітні дівчинки, пасажирки мікроавтобусу, отримали тілесні ушкодження та були госпіталізовані до лікарні. Одна з дівчаток внаслідок отриманих травм померла.

На даний час 42-річного водія вищезазначеного вантажного автомобіля, жителя м.Біла Церква, затримано в порядку ст. 208 КПК України.

21.10.2018 року йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілої).
22.10.2018 15:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter