У Смілі за підозрою в умисному вбивстві чоловіка затримано військовослужбовця

Смілянською місцевою прокуратурою здійснювалося процесуальне керівництво в кримінальному провадженні, розпочатому за фактом умисного вбивства жителя м. Сміла, за ознаками умисного вбивства.

Завдяки вжитим слідчим заходами, особу, причетну до вчинення вказаного злочину, встановлено та затримано. Ним виявився військовослужбовець військової частини м. Сміла Черкаської області, якому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі слідчим відділом Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області проводяться всі необхідні слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене дослідження всіх обставин провадження.

У відповідності до вимог ст. 216 КПК України прокурорський нагляд у формі процесуального керівництва передано військовій прокуратурі Черкаського гарнізону Центрального регіону України.

За вчинення вказаного кримінального правопорушення передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
11.10.2018 18:05
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter