В Уманському районі поліція затримала збувача наркотиків з гранатою

Як інформують у ГУНП у Черкаській області, до працівників поліції Уманського відділу надійшла оперативна інформація про чоловіка, який налагодив збут наркотичних засобів на території міста.

Ним виявився 54-річний місцевий житель, який раніше притягався до кримінальної відповідальності за аналогічні діяння. Його було затримано на території одного із дитячих закладів під час збуту поліетиленового пакету з наркотичною речовиною. Під час санкціонованого обшуку його домоволодіння правоохоронці виявили та вилучили пакетик коноплі, два пакетики з амфетаміном та гранату РГД-5 з запалом.

В Уманському районі поліція затримала збувача наркотиків з гранатою


Речові докази вилучено, направлено на дослідження. За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) та 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
25.09.2018 13:25
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter