В Умані двічі за добу пошкодили гіпсове розп'яття Христа

Як інформують у ГУНП у Черкаській області, двічі за добу в Умані було пошкоджено гіпсове розп’яття. За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження. Особи, які вчинили дане кримінальне правопорушення встановлюються.
В Умані двічі за добу пошкодили гіпсове розп'яття Христа

16 вересня до Уманського відділу поліції надійшло повідомленням про те, що в місті Умань на березі місцевого ставка пошкоджено гіпсове розп’яття Ісуса Хреста, яке було встановлено до річниці Хрещення Русі. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Поліцейські встановили, що розп’яття має пошкодження у вигляді кіптяви та залишків горіння поліетиленового пакету.

Цього ж дня у вечірній час до поліції надійшло ще одне повідомлення про те, що на гіпсовому розп’ятті Ісуса Хреста виявлено надпис на івриті, виконаний глиною.

За обома фактами, відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 1 статті 161 (Порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної приналежності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України. Особи, які вчинили дане кримінальне правопорушення встановлюються .
17.09.2018 14:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter