Черкаська поліція затримала серійного крадія (відео)

До Черкаського відділу поліції звернулись місцеві жителі із заявами про крадіжки з під’їздів, підвальних приміщень, будинків та квартир. Громадяни розповіли, що невідома особа викрадала велосипеди та електротехніку. Про це інформують у ГУНП у Черкаській області.

Черкаська поліція затримала серійного крадія (відео)


Перевірку по даним фактам проводили працівники кримінального блоку Черкаського відділу поліції. Проведеними оперативно-розшуковими заходами поліцейські встановили, що до ряду злочинів причетний один і той же чоловік та вийшли на слід правопорушника. Ним виявився раніше судимий 34-річний місцевий житель. Його було затримано на одній із вулиць міста, як з’ясувалося, одразу після вчинення ним чергового кримінального правопорушення. При собі чоловік мав крадені речі. Підозрюваний розповів правоохоронцям, що викруткою пошкоджував вікна та двері підвальних приміщень містян, з середини викрадав електротехніку. З під’їздів будинків забирав велосипеди, залишені біля квартир. Викрадені речі здобуті злочинним шляхом здавав на брухт або перепродував знайомим та перехожим. Виручені кошти витрачав на власні потреби.

Речові докази вилучено частково. На даний час слідчими Черкаського відділу поліції доведено три факти його кримінальної діяльності та оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
21.08.2018 10:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter