У Золотоноші жінка отримала умовний термін за завдання тяжких тілесних ушкоджень співмешканцю

Золотоніським міськрайонним судом до позбавлення волі засуджено жительку Драбівського району за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своєму співмешканцю.

В ході судового розгляду встановлено, жінка в вересні 2017 року, перебуваючи у веранді будинку за місцем свого проживання, під час сварки, що виникла на ґрунті неприязних відносин з побутових питань з її співмешканцем, завдала частиною скла, що розбилося під час сварки у серванті, один удар в нижню передню частину грудної клітки та один удар в ліву верхню частину грудної клітки потерпілого, який в цей момент знаходився перед нею напівзігнутим, внаслідок чого йому були завдані тілесні ушкодження у вигляді: проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини з ушкодженням тонкої кишки та непроникаючої колото-різаної рани грудної клітки.

За вказаних обставин жінка вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 121 КК України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, та їй загрожувало покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Разом з тим, в судовому засіданні жінка щиро розкаялась у вчиненому, примирилась з потерпілим та він просив суд суворо не карати її та надати шанс виправитись.
Враховуючи вищевказане, суд, на підставі пред’явленого прокуратурою обвинувачення, засудив вказану особу, призначивши покарання у виді 5 років позбавлення волі та звільнив від його відбування з іспитовим терміном 2 роки.
06.06.2018 18:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter