У Ковтунівці жінка вбила співмешканця ножем для квітів

У Ковтунівці жінка вбила співмешканця ножем для квітівДо Золотоніського міськвідділу міліції зателефонувала жителька села Ковтунівка та стривоженим голосом повідомила чергового про жахливу знахідку. Жінка розповіла, що повертаючись додому, вона побачила на вулиці нерухоме тіло свого односельця з раною на грудях.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу. Оглядаючи тіло загиблого, працівники міліції побачили на грудях чоловіка слід від ножового поранення, який і став причиною смерті. Невеличким селом почала поширюватися страшна звістка про вбивство, правоохоронцям потрібно було якнайшвидше з’ясувати всі обставини скоєного та знайти того, хто скоїв злочин.

Оперативники встановили особу загиблого, яким виявився місцевий непрацюючий, раніше судимий 34-річний житель. Як розповідали сусіди, чоловік жив разом з співмешканкою, вони нерідко випивали, а на життя собі заробляли тимчасовими підробітками. Правоохоронці вирішили поговорити з громадянською дружиною вбитого, але вдома її не виявилось.

Жінку вдалося знайти в сусідньому будинку неподалік від місця скоєння злочину. Вона пояснила, що ховається тут від свого чоловіка, який побив її нещодавно під час сварки. Коли ж працівники міліції повідомили, що її співмешканець мертвий - жінка спочатку відмовлялась вірити в почуте, і вже потім розповіла слідчим, що ж сталося. Як з’ясувалось, напередодні між ними виник конфлікт і вона пішла з дому тимчасово пожити до сусідки. Наступного дня вона повернулась додому, щоб прибрати в будинку. Коли жінка обрізала сухе листя з квіток, до кімнати зайшов чоловік і почав знову з’ясовувати стосунки. Під час сварки п’яний співмешканець вирішив, що найкращим аргументом будуть стусани і почав знову бити жінку. Рятуючись, вона вибігла з будинку, проте чоловік наздогнав її на вулиці та продовжив бити. В руках у жінки був ніж для обрізання квітів. Захищаючись від кулаків, вона вдарила цим ножем чоловіка і втекла. Спілкуючись з правоохоронцями, жінка запевняла, що не бажала смерті своєму співмешканцю, а яким чином так сталося, вона не знає і дуже шкодує про скоєне.

32-річну жінку було затримано та доставлено до Золотоніського міськвідділу. Наразі відносно затриманої порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство), що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Слідство триває, повідомили в Управлінні МВС України в Черкаській області.
30.10.2012 12:30
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter