У Геронимівці у своєму гаражі молодик тримав чотири кілограма марихуани

У Геронимівці у своєму гаражі молодик тримав чотири кілограма марихуаниНа одній з вулиць села Геронимівка Черкаського району в поле зору правоохоронців потрапив молодий чоловік, який привернув увагу підозрілою поведінкою: він йшов сам, всю дорогу озирався навкруги, немов спостерігав, чи його не переслідують.

Спостерігаючи за підозрілим хлопцем, правоохоронці побачили, як він підійшов до автомобільного гаража, відчинив його та зайшов всередину. В приміщенні гаража працівники міліції побачили дбайливо розміщені рослини, за зовнішніми ознаками схожі на коноплі. Стало зрозуміло, чому молодик так остерігався. Побачивши на порозі гаража працівників міліції, він сильно розгубився та почав нервувати. Працівники міліції з’ясували, що гараж є його власністю, а сам 26-річний господар в минулому вже мав судимість. В присутності понятих було виявлено велику кількість сухої речовини рослинного походження, яку було вилучено та направлено на експертизу, а молодого чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції. Після отримання довідки експерта стало відомо, що вилучена речовина є особливо небезпечним наркотичним засобом – марихуаною та його маса сягає майже чотирьох кілограмів.

Розуміючи, що за скоєне не вдасться уникнути відповідальності, затриманий в скоєному зізнався і розповів про те, звідки у нього такий великий урожай конопель. За його словами, коноплі він назбирав десь у полі, наркотики вживав сам та пригощав цим зіллям своїх друзів.

Наразі слідчим відділом Черкаського райвідділу міліції відносно прихильника дурману порушено кримінальну справу за ч. 3 ст. 309 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За таке діяння законодавством передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років, повідомили у УМВС України в Черкаській області.
24.10.2012 12:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter