У Христинівському районі за добу знайшли 4-річного хлопчика, викраденого у матері колишнім співмешканцем

Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, близько 21 години до чергової частини Христинівського відділення поліції надійшло повідомлення від жителя одного із сіл району про викрадення 4-річної дитини.

У Христинівському районі за добу знайшли 4-річного хлопчика, викраденого у матері колишнім співмешканцем


Працівники поліції Христинівського відділення спільно з працівниками ювенальної превенції негайно розпочали пошуки дитини та чоловіка, який його викрав. Близько восьмої години ранку місцезнаходження зловмисника та дитини було встановлено. Чоловік разом з дитиною переховувався в лісосмузі одного із сіл Христинівського району. Хлопчика негайно передали лікарям, а викрадача доставили до поліції. Свої дії чоловік пояснює неприязним стосунками з колишньою співмешканкою. Куди він йшов з дитиною та що планував робити далі, не пояснив.

За даним фактом Христинівським відділення поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п'яти років або позбавлення волі на той самий строк.
26.02.2018 09:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter