На Дніпрі поблизу Сокирне затримано двох браконьєрів

За повідомленням патрульної поліції Черкас, уночі 16 лютого під час патрулювання на річці Дніпро водним патрулем спільно з працівниками Черкаського районного відділу поліції було виявлено браконьєрів поблизу села Сокирне.

Інформація про браконьєрство в цих місцях вже надходила до поліції, тому постійно вживались заходи для виявлення та затримання зловмисників.

Однак, маючи сучасні надпотужні човни, “елітним” браконьєрам вдавалось втекти з місця злочину. Втім, не цього разу.

Двоє мешканців Черкас “упіймались” на моторному металевому човні TRAKER оснащений двигуном Evinrude потужністю 300 к.с., коли здійснювали незаконний вилов риби. Побачивши поліцейських, чоловіки почали тікати. Швидко скерували човен на лафет, який був приєднаний до позашляховика Toyota Land Cruiser, вскочили в машину та рушили з місця, проте поліцейські зупинили транспортний засіб.
На Дніпрі поблизу Сокирне затримано двох браконьєрів

При затриманні в правопорушників виявлено соми, сазан та лящі. Загалом понад півсотні одиниць риби. Також поліцейські виявили 6 спінінгів, та 50 “драчів”. Човен та рибу вилучили працівники слідчого відділу поліції.

Зважаючи на істотну шкоду, яку своїми протиправними діями завдали браконьєри, а саме, близько 20-ти тисяч гривень, слідчими ГУ Національної поліції в Черкаській області вирішується питання щодо порушення стосовно них кримінального провадження за ст. 249 ККУ.
20.02.2018 10:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter