У Черкасах судитимуть директора ТОВ за привласнення близько 5 млн. грн. на будівництві очисних споруд у Золотоноші

У Черкасах судитимуть директора ТОВ за привласнення близько 5 млн. грн. на будівництві очисних споруд у Золотоноші Прокуратурою Черкаської області скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за обвинуваченням директора товариства з обмеженою відповідальністю у привласненні бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

Досудовим розслідуванням установлено, що директор товариства під час будівництва об’єкту «Очисні споруди м. Золотоноша - реконструкція (III черга)», шляхом завищення вартості обладнання, яке постачалося на вказаний об’єкт будівництва, та внесення до офіційних документів відомостей про роботи, які не передбачено проектно-кошторисною документацією, привласнив бюджетні кошти на загальну суму близько 5 млн. грн.

Нагадаємо, що ухвалою Придніпровського районного суду м. Черкаси вказаному вище службовцю обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 400 тис. грн.

Крім того, з метою забезпечення відшкодування завданих державі збитків у межах кримінального провадження на майно обвинуваченого накладено арешт в розмірі понад 8 млн. грн.
08.02.2018 12:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter