У Смілі на виручені від продажу наркотиків гроші брати-наркоторгівці придбали "Субару"

У Смілі на виручені від продажу наркотиків гроші брати-наркоторгівці придбали "Субару"До працівників відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотичних речовин та прекурсорів надійшла оперативна інформація, що двоє братів зі Сміли займаються незаконною торгівлею наркотиками.
Як стало відомо оперативникам, 25- річний молодий чоловік разом із своїм 26-річним братом налагодили постачання наркотику з сусідніх областей на територію Черкаської області. Маючи широкий вибір різноманітного зілля, брати швидко здобули популярність серед місцевих любителів «гострих відчуттів». Вони геть забули про конспірацію і торгували «наркотою» направо і наліво, продаючи зілля усім охочим. Після проведення ряду оперативних закупок, які стали незаперечним доказом злочинної діяльності молодиків, працівники міліції затримали братів.
Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання затриманих правоохоронці виявили та вилучили 50 доз героїну, майже півтора кілограма марихуани та понад 40 тисяч гривень, які були здобуті зловмисниками від збуту наркотику, а також автомобіль «Субару», який затримані придбали за кошти від незаконної оборудки з наркотичними речовинами.
Як інформують у СЗГ УМВС області, брати-наркоторговці затримані.
09.02.2012 10:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
21:13 09.02.2012 Zarathustra:
Хто вам матеріал дає?
Хоч би детально все вивчили ніж писати таку ахінею!