У Жашківському районі 20-річний киянин обладнав нарколабораторію

Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, працівники Жашківського відділення поліції отримали оперативну інформацію, про те, що в одному із сіл району невідомий молодик займається виготовленням та збутом наркотиків.
У Жашківському районі 20-річний киянин обладнав нарколабораторію

Правоохоронці встановили особу підозрюваного, ним виявився 20-річний житель міста Київ. В рамках відкритого кримінального провадження поліцейські провели санкціонований обшук в домоволодінні молодика, під час якого виявили наркотичний засіб амфетамін, загальною вагою близько 80 грам, обладнання та прекурсори для виготовлення вказаного синтетичного наркотику, а також гранату РГД-5 із запалом та пістолет травматичної дії. Речові докази вилучено та направлено на експертизу. Триває досудове розслідування.

За даним фактом відкрито кримінальні провадження за статтями 309(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту та 307(Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Також вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом зберігання зброї. На даний час вирішується питання щодо обрання зловмиснику міру запобіжного заходу. За вчинене молодику загрожує до восьми років позбавлення волі.
16.10.2017 12:40
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter