Христинівські правоохоронники упіймали викрадача автівок

Христинівські правоохоронники упіймали викрадача автівок20 вересня у с.Верхнячка Христинівського району приватний підприємець, повечерявши, пішов відпочивати, але крізь сон почув, як хтось запустив двигун його автомобіля, що стояв на подвір’ї. Вибігши у двір, чоловік побачив, що його «Рено-Мастер» зник. Потерпілий відразу ж зателефонував до чергової частини Христинівського районного відділу УМВС та повідомив, що невідома особа заволоділа його автомобілем.
На місце пригоди виїхала оперативна група. Син власника автомобіля розповів, що в крадієві він упізнав сусіда, який працює у його батька. Шукали недовго - автомобіль знайшли у полі, оскільки з якихось причин двигун заглух, а зловмисник втік.
Але нічна подія отримала несподіване продовження. Ранком в чергову частину райвідділу міліції звернулася жителька цього ж села із заявою про незаконне заволодіння її автомобілем «ВАЗ-2105», який вона залишила на подвір’ї свого домоволодіння. Працівники ДАІ, співставивши факти, дійшли висновку, що обидва автомобілі були викрадені однією особою.
Пошук злочинця та автомобіля не обмежився територією Христинівського району. Вивчивши всі дані про підозрюваного та установивши місце проживання його родичів, працівники районного відділення ДАІ на чолі з начальником підрозділу старшим лейтенантом міліції Сергієм Євком виїхали в м. Гайворон Кіровоградської області, де на одній з вулиць і виявили викрадений автомобіль, а після годинного чекання в засідці затримали і самого злочинця, який раніше вже був засудженим за скоєння подібних злочинів. Тепер йому знову доведеться спілкуватися зі слідчими та відповідати за свої вчинки, розповіли в державній автомобільній інспекції Черкаської області.
21.09.2012 14:00
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter