У Черкасах зупинили роботу мережі АЗС, які працювали без документів

22 вересня прокуратурою Черкаської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та Головного управління Національної поліції в Черкаській області припинено незаконну діяльність мережі автозаправочних станцій на території м. Черкаси, які здійснювали реалізацію скрапленого газу без відповідних дозвільних документів.
У Черкасах зупинили роботу мережі АЗС, які працювали без документів

Під час санкціонованих обшуків правоохоронцями вилучено документацію, що підтверджує реалізацію скрапленого газу, грошові кошти в сумі понад 87 тис. грн. та газозаправочне обладнання.

За вказаним фактом зареєстровано кримінальне провадження за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.
У Черкасах зупинили роботу мережі АЗС, які працювали без документів

На цей час у кримінальному провадженні проводяться необхідні першочергові слідчі та процесуальні дії, спрямовані на повне, всебічне та неупереджене з’ясування всіх обставин події, встановлення повного кола осіб, причетних до незаконної діяльності автозаправочних станцій.
23.09.2017 13:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter