У Городищенському районі затримано серійного викрадача велосипедів

До чергової частини Городищенського відділення поліції надійшло повідомлення від 31-річної жительки Городища про крадіжку. Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, жінка розповіла поліцейським, що приїхала до магазину на велосипеді, залишила його біля вхідних дверей приміщення не замкненим, а коли вийшла, виявила його відсутність.

Працівники поліції, які прибули на місце події, через 15 хвилин отримали ще одне повідомлення про крадіжку велосипеда вже від 68-річного місцевого жителя, який також залишив свій двоколісний біля цього ж магазину і виявив його відсутність, коли збирався їхати додому.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили особу причетну до вчинення кримінальних правопорушень. Ним виявився 38-річний житель одного із сіл Городищенського району. Чоловіка розшукали на одній із вулиць Городища та запросили до поліції для дачі пояснень. Під час розмови зі слідчим він зізнався у вчиненому. Розповів, що проходив мимо магазину та побачив велосипеди, навколо нікого не було, і, скориставшись цим, спочатку викрав один двоколісний, а потім інший. Викрадене сховав в кущах. Хотів забрати їх додому, розібрати на запчастини і продати.

Речові докази вилучено. За даними фактами відкрито ряд кримінальних проваджень за частинами 1 та 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
15.09.2017 16:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter