У Христинівці батько, не стримавшись, убив гулящу доньку

Як інформують у СЗГ УМВС області, в чергову частину Христинівського райвідділу міліції зателефонувала жінка і повідомила, що під час конфлікту було тяжко поранено молоду жінку. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група. Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці побачили занедбану квартиру, в якій щойно закінчилось застілля. Біля пораненої жінки метушились дві її подруги.
Лікарі швидкої допомоги констатували у жінки ножове поранення і забрали до лікарні. Зусилля медиків виявились марними. Життя 29-річної пацієнтки обірвалось по дорозі до лікарняного закладу.
Після ретельного огляду місця події міліціонери вилучили ряд важливих доказів, але отримати змістовні пояснення від жінок-свідків виявилось зовсім не просто. Коли ж останні трохи протверезіли, то повідомили, що потерпіла чомусь весь час називала нападника «батьком».
Співробітники міліції вирішили перевірити отриману інформацію і попрямували за місцем проживання потерпілої.
На порозі будинку міліціонерів зустрів 55-річний чоловік. Вигляд його був подавлений. Він запросив правоохоронців до будинку, де повідомив, що поранив власну дочку. Коли ж співробітники міліції повідомили йому, що його донька загинула, чоловік впав у розпач та відмовлявся вірити сказаному. Чоловіка було затримано та доставлено до райвідділу міліції, де він розповів, що саме сталося.
Загибла дочка затриманого тривалий час вела антисоціальний образ життя, була судимою. Крім того, у жінки було на вихованні троє дітей, але ніякої участі у догляді за дітьми вона не брала. Жінка залишала їх на батьків, щоб вони не заважали їй розважатися. Напередодні тієї фатальної ночі вона вже декілька днів не ночувала вдома, і батько вирішив її знайти. Коли він відшукав дочку в гамірній компанії, то почав вимагати, щоб вона поверталась додому, до дітей. Але мати, будучи напідпитку, відмовилась. Між батьком і дочкою зав’язалась сварка, і батько схопився за ножа…
Наразі відносно затриманого чоловіка порушено кримінальну справу за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», що карається позбавленням волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.
17.01.2012 11:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter