На Уманщині поліція затримала чоловіка, який на березі річки стріляв зі зброї, яку "щойно знайшов"

На Уманщині поліція затримала чоловіка, який на березі річки стріляв зі зброї, яку "щойно знайшов" За повідомленням ГУ Нацполіції в Черкаській області, до чергової частини Уманського відділу поліції зателефонував місцевий житель та повідомив, що на березі річки знаходиться невідомий чоловік та стріляє зі зброї. На місце події виїхала слідчо-оперативна група.

Особу зі зброєю в руках, поліцейські виявили на вказаному заявником місці. Ним виявився неодноразово раніше судимий 38-річний місцевий житель. У нього в руках виявили пневматичну гвинтівку, яка кустарним способом була перероблена для відстрілу патронів калібру 5,6 мм та 4 патрони калібру 5,6 мм. Чоловік поліцейським пояснив, що вже перероблену зброю він знайшов в мішку біля річки та вирішив випробувати її.

Речові докази вилучені і направлені на дослідження. За даним фактом Уманським відділом поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.
13.09.2017 15:20
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter