Податківці «накрили» підпільний цех по виготовленню фальсифікованого алкоголю

Податківці «накрили» підпільний цех по виготовленню фальсифікованого алкоголюCпівробітниками головного відділу податкової міліції державної податкової інспекції у м. Черкасах було виявлено та припинено діючий підпільний цех по виготовленню алкогольної продукції.
Підпільний цех 43-річний мешканець міста Черкаси організував у гаражному приміщенні. Чоловік виробляв фальсифіковані алкогольні напої шляхом зміщування води із спиртом, з метою подальшої реалізації в торгову мережу Черкаської та Київської областей. Діяльність здійснював, не маючи при цьому ні необхідної державної реєстрації в органах виконавчої влади, ні ліцензії на даний вид підприємницької діяльності.
Орієнтовна вартість вилученої водно – спиртової суміші складає 80 тис. грн. Також співробітниками податкової міліції було описано та вилучено автомобіль та обладнання для кустарного виготовлення горілки. Загальна сума вилученого майна склала майже 200 тис. грн..
Зазначені дії підпадають під ознаки злочину, передбаченого ст. 204 Кримінального Кодексу України, відповідальність за яку передбачає від 5 до 10 років ув’язнення, повідомили у Черкаській державній податковій інспекції .
17.09.2012 09:50
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter