Черкащанину, який вбив людину біля нічного клубу "Reflection", присудили 8 років позбавлення волі

Як інформують у Черкаській місцевій прокуратурі, 17 липня закінчено судовий розгляд у кримінальному провадженні відносно громадянина, який обвинувачувався в побитті потерпілого біля нічного клубу «Reflection».

Нагадаємо, що що даний чоловік 15.10.2016, неподалік від ресторану-клубу «Reflection», знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, виказуючи свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки, грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільних норм, супроводжуючи свої дії особливою зухвалістю, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, в результаті сварки з раніше невідомим йому громадянином, яка розпочалася всередині закладу, біля центрального входу в заклад, з хуліганських мотивів в присутності відвідувачів та працівників закладу побив потерпілого, а також наніс йому небезпечні для життя тяжкі тілесні ушкодження в область голови та тулуба. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні, а зловмисник з місця скоєння злочину зник.

Суд, дослідивши зібрані органом досудового розслідування докази, заслухавши позиції сторін, визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство), ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, що спричинило смерть потерпілого), та призначив йому покарання у вигляді 8 років позбавлення волі, залишивши до вступу вироку в закону силу без змін міру запобіжного заходу у вигляді цілодобового домашнього арешту з застосуванням електронних засобів контролю.

Наразі Черкаською місцевою прокуратурою вирішується питання про внесення апеляційної скарги на вказане рішення у зв’язку з м’якістю призначеного покарання.
17.07.2017 20:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter