Тальнівська поліція затримала наркозбувача

До працівників Тальнівського відділення поліції надійшла оперативна інформація про те, що 59-річний житель міста вживає та збуває наркотики. Як інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області, правоохоронцями було відкрито кримінальне провадження, в рамках якого здійснена контрольована оперативна закупка. В ході її проведення, поліцейські затримали наркозбувача. Зловмисник продав 20 грам коноплі за 120 гривень. Крім того при поверхневому огляді правопорушника було виявлено ще два згортки з подрібненою коноплею по 20 грам.

Затриманий пояснив, що наркотичну речовину вирощував для власного вживання, а також підзаробляв, збуваючи наркозалежним особам.

За вказаним фактом Тальнівським відділенням поліції відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. На даний час зловмисника затримано та взято під варту.
14.07.2017 09:45
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter