СБУ: криворізький студент вкрав з електронної скриньки черкащанина свої півтори стипендії

СБУ: криворізький студент вкрав з електронної скриньки черкащанина свої півтори стипендіїСпівробітники Служби безпеки України виявили та припинили протиправну діяльність жителя міста Кривий Ріг, який незаконно здійснював несанкціоноване втручання в комп'ютери інших громадян.
Встановлено, що 18-річний студент, використовуючи шкідливий програмний засіб, зламав електронну скриньку жителя м. Черкаси та перекинув на власний рахунок електронні кошти у сумі понад 1,2 тис. гривень. Співробітники СБУ встановили особу правопорушника. Під час огляду його житла у м. Кривий Ріг була вилучена комп'ютерна техніка, з якої він здійснював несанкціоноване втручання до електронної скриньки черкащанина.
Слідчим відділом Управління СБУ в Черкаській області стосовно хакера порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 361 (несанкціоноване втручання в роботу електронно-обчислювальних машин (комп'ютерів), автоматизованих систем, комп'ютерних мереж чи мереж електрозв'язку) Кримінального кодексу України. Триває слідство, повідомили в управлінні СБУ в Черкаській області.
07.09.2012 13:10
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter