У Черкасах під час отримання хабаря затримали начальника міської державної лікарні ветеринарної медицини

У Черкасах під час отримання хабаря затримали начальника міської державної лікарні ветеринарної медициниЯк інформують у прокуратурі Черкаської обаласті, спільними зусиллями працівників прокуратури Черкаської області, відділу боротьби з корупцією і організованою злочинністю Управління Служби безпеки України в Черкаській області та слідчого управління Головного управління Національної поліції в Черкаській області припинено протиправну діяльність начальника міської державної лікарні ветеринарної медицини м. Черкаси, який запровадив на постійній основі отримання від суб’єктів підприємницької діяльності незаконної матеріальної винагороди за видачу дозвільних документів на споживчу продукцію.

Вказаного службовця затримано в порядку ст. 208 КПК України на гарячому, безпосередньо під час отримання ним частини обумовлених грошових коштів, які в нього вилучено в ході огляду місця події. Всього щомісячно посадова особа отримувала близько 30 тис. грн. щомісячно.

За вказаним фактом розслідується кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування триває, наразі вирішується питання про повідомлення особі про підозру та обрання запобіжного заходу.
24.05.2017 18:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter