У Смілі затримано чоловіка, який крав з пасажирських вагонів обладнання з кольорових металів

До смілянських правоохоронців надійшло повідомлення від працівників залізниці що ними виявлено чоловіка, який викрадав з пасажирських вагонів, які знаходились у відстої, вартісне обладнання, виготовлене з кольорових металів.Про це інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області.

На місце негайно був направлений наряд швидкого реагування Смілянського відділу поліції, які затримали зловмисника. Під час огляду рюкзака чоловіка, поліцейські виявили мідний кабель та запчастини з вагонів, котрі містять кольоровий метал та ножиці.

Затриманим виявився 38-річний мешканець міста, котрий, як з’ясувалося, вже мав проблеми із законом. Кримінальне провадження по його раніше скоєних крадіжках знаходиться на стадії судового розгляду.
У Смілі затримано чоловіка, який крав з пасажирських вагонів обладнання з кольорових металів


Слідчим відділом Смілянського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками частини 2 статті 15 (Замах на злочин) та частини 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Крадієві оголошено про підозру та обрано запобіжний захід. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.
23.05.2017 10:15
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter