У Смілі затримали чоловіка, який звинувачується в 12 крадіжках

До чергової частини Смілянського відділу поліції звернувся 46-річний місцевий житель та повідомив про крадіжку. Чоловік розповів поліцейським, що невідома особа проникла до його домоволодіння та викрала телевізор і золоту обручку. Про це інформують у ГУ Нацполіції в Черкаській області.

Проводячи оперативні заходи правоохоронці з’ясували, що викрадені у потерпілого речі зловмисник здав до ломбарду. Перевіряючи його паспортні дані, поліцейські виявили, що крадій здав викрадене по підробленому документу.

Затримати зловмисника вдалося під час відпрацювання міста. Правоохоронці затримали чоловіка, який перебував у розшуку за порушення умов відбування покарання. Під час його огляду було виявлено підроблений паспорт з тими ж даними, які були виявлені в ломбарді. Крім того у затриманого правоохоронці виявили інструмент, за допомогою якого він потрапляв до осель потерпілих.

Слідчим відділом Смілянського відділу поліції вже доведено 12 епізодів кримінальної діяльності затриманого. Також, під час санкціонованого обшуку його домоволодіння правоохоронці виявили гранату РГД-5, яку, за словами підозрюваного, він купив за 200 гривень.

Смілянським відділом поліції відкрито ряд кримінальних проваджень.
18.05.2017 11:35
Якщо знайшли помилку - повідомте нам, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter